当商品は完売いたしました。ありがとうございました。

業種は違えど、同じ心意気やイデオロギーを持つ獺祭とコラボレーションさせていただくことになり、とても光栄です。 獺祭のより素晴らしいものを作る為に努力する姿勢と、グローバルにMADE IN JAPANのハイクオリティなもので勝負する姿勢に共感しています。 彼らのアプローチは僕らの信念と同じで、このコラボレーションは両社が同じ価値観だからこそ起こったものだと思っています。 是非 獺祭x mastermindをご賞味ください。

We are incredibly honoured to be collaborating across industry lines with DASSAI, a brand whose sentiment and ideology is verymuch aligned with our own beliefs. We sympathise with Dassai's attitude and strive for excellence and their pursuit of global expansion of a high quality “Made in Japan” product. Their approach is the epitome of our core beliefs, and for that reason, it made perfect sense to produce a unique collaboration between two brands that share the same values. We hope you enjoy the carefully crafted Dassai x mastermind sake.

instagramhttps://www.instagram.com/mastermindjapan_official/?hl=ja

美味しいお酒には、文化も国境も言語の壁を超え、人を感動させる力があります。 獺祭をそんなお酒にするために、伝統的な作り方、最新の技術、手作業、データ、私たちにできる全てを全力でつぎ込んでいます。 マスターマインドの本間氏が、私たちのそこに魅力を感じてくれたことを嬉しく思っています。

A truly delicious liquor provides intense pleasure and joy which transcend all geographical, cultural and linguistic differences or barriers. Determined to make DASSAI such a wonderful liquor, we analyze and properly use all available data and constantly strive to combine proven traditional methods, manual labor and the latest technology to produce some of the highest quality liquors ever made. We are very glad and proud that Mr Honma, the renowned founder of mastermind, was impressed by our attitude and strive for excellence.

このお酒についてAbout product

細部にいたる革新を繰り返し、緻密に組み合わせていくことで伝統を超えていく事に日本文化の魅力がある。そのことにマスターマインドと獺祭の両者が共感し、実現したお酒です。

The real beauty of Japanese culture is only discovered through endless innovations and minutely done combinations moving pass traditions. This sake is an expression of this very belief shared by MASTERMIND and DASSAI.

獺祭 × mastermind JAPAN Special Edition

180,000Yen(+TAX)

「獺祭 磨きその先へ」は、最高の獺祭を求め、 精米歩合、醸造技術、醸造方法などの自己否定、自己革新を繰り返しながら、常にその先へと進んでいく酒です。
今回の「磨き その先へ」には、二酸化炭素をマイクロバブル化して酒に加え、低温殺菌時のダメージを最小限に減らす「獺祭 早田」の技術を使用しています。

DASSAI Beyond is an ultimate version of DASSAI. Our unending search for new and better brewing techniques and methods have led us to this product. While bottling DASSAI Beyond, we use the very technique used for “DASSAI HAYATA” where microbubbles of carbon dioxide are added to the sake to minimize the damage usually caused during the pasteurization process.

獺祭 × mastermind JAPAN

15,000Yen(+TAX)

通常酒造りではお酒の保存性を高めるため、低温殺菌を行いますが、 旭酒造では、熱による味わいの変化を減らすため5度以下の低温で瓶に充填、温水シャワー方式を採用してきました。 今回この「早田」ではさらに変化を減らすため、二酸化炭素をマイクロバブル化してお酒に加えることにより、火入れの常識を覆す短時間での殺菌で通常と同等の成果を得ています。

In brewing, pasteurization methods are commonly used to allow the products to have a long shelf life. At Asahi Shuzo, to preserve their original taste, sakes are bottled at a temperature lower than 5℃ before receiving a warm water shower. With our new product “HAYATA”, microbubbles of carbon dioxide are added to the sakes allowing an incredibly faster sterilization, leading to an equal preservation of the sakes original taste

10月31日 ON SALE

数量限定での販売となります。

・新宿伊勢丹メンズ館2F、および獺祭ストア銀座、獺祭ストア本社蔵での販売となります。
・獺祭ストア銀座、および獺祭ストア本社蔵では10月23日からご来店での事前予約を受け付けます。

電話やメールでの予約は受け付けておりません。
事前予約多数の場合、抽選を実施し10月30日にご当選者にお電話にて連絡いたします。

詳細お問い合わせは、下記販売店まで。

伊勢丹新宿店>> WEBサイトはこちら
獺祭ストア銀座tel. 03-6274-6420>> 詳細ページはこちら
獺祭ストア本社蔵tel. 0827-86-0800>> 詳細ページはこちら